প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ছতিসগরগী কলাকার শ্রী শ্রাবন কুমার শর্মাগা উনখ্রে
05 JAN 2023 10:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিদা মহাক্কী য়ুমদা ছতিসগরগী কলাকার শ্রী শ্রাবন কুমার শর্মাগা উনখ্রে।
কলাকারনা প্রধান মন্ত্রীদা প্রধান মন্ত্রীগী অয়েকপা লাই অমা খুদোল তমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ছতিসগরদগী হৈথোই-শিংথোইরবা কলাকার শ্রী শ্রাবন কুমার শর্মাগা উনখ্রে। মহাক চহি কয়া লাই য়েক্তুনা লাক্লে অমসুং ত্রাইবেল আর্ততা য়াম্না ঙাওজৈ”।

Prime Minister's Office
PM meets with Shri Shravan Kumar Sharma, an artist from Chhattisgarh
05 JAN 2023 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met with Shri Shravan Kumar Sharma, an artist from Chhattisgarh at his residence in New Delhi.
The artist has presented a PM's painting to the Prime Minister.
The Prime Minister tweeted;
"Met a talented artist from Chhattisgarh Shri Shravan Kumar Sharma. He has been painting for years and is very passionate about tribal art."