প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রকাশ পুরবনা লাকপদা শ্রী গুরু গোবিন্দ সিংহজীদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
29 DEC 2022 10:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু গোবিন্দ সিংহজীগী প্রকাশ পুরবকী শেংলবা নুমিৎনা লাকপদা শ্রী গুরু গোবিন্দ সিংহজীদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"মহাক্কী প্রকাশ পুরবকী শেংলবা নুমিৎনা লাকপদা ঐহাক্না শ্রী গুরু গোবিন্দ সিংহজীদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি অমসুং মহাক্না মীওইবা খুন্নাইগী শেবা তৌনবা মাইকৈদা শরুক তমখিবা অদুবু নীংশিংলি। মহাক্কী লম্বা লৈত্রবা থৌনা অদুনা তুংদা লাক্কদবা চহিশিংদা মীয়ামবু মখা তানা ইথিল পীবা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM bows to Sri Guru Gobind Singh Ji on the occasion of Parkash Purab
29 DEC 2022 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Guru Gobind Singh Ji on the sacred occasion of Parkash Purab of Sri Guru Gobind Singh Ji.
The Prime Minister tweeted;
"On the sacred occasion of his Parkash Purab, I bow to Sri Guru Gobind Singh Ji and recall his contribution towards serving humanity. His unparalleled courage will continue to motivate people for years to come."