প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ধনু যাত্রা হৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
27 DEC 2022 8:52PM by PIB Imphal
ধনু যাত্রা হৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে। নিংথিরবা ধনু যাত্রা অসি ওরিসাগী কলচরনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নিংথিরবা ধনু যাত্রা অসি ওরিসাগী কলচরনি। যাত্রা অসি হৌখিবগা লোয়ন্না, মীওই খুদিংমক ঐনা তরাম্না ওকচরি। মসিগী যাত্রা অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা শান্তি ওইনা পুন্না হিংমিন্নবা অমসুং হরাওবগী ৱাখল্লোন মখা তানা পুরকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets everyone as Dhanu Yatra begins
27 DEC 2022 8:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone as Dhanu Yatra begins. The vibrant Dhanu Yatra is associated with the culture of Odisha.
The Prime Minister tweeted;
"The vibrant Dhanu Yatra is associated with the culture of Odisha. As this Yatra begins, my greetings to everyone. May this Yatra further the spirit of harmony and happiness in our society."