প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মন কী বাত কুইজ’ত অংশগ্ৰহণৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 NOV 2022 6:00PM by PIB Guwahati
‘মন কী বাত’ৰ শেহতীয়া খণ্ডত সমূহীয়া প্ৰয়াসৰ লগতে সামৰি লোৱা অন্যান্য বিষয়বস্তুসমূহৰ সন্দৰ্ভত অনুষ্ঠিতব্য ‘কুইজ’ত ভাগ লোৱাৰ বাবে সকলোৰে প্ৰতি আহ্বান জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰী কৰা টুইটত কয়;
“এই মাহৰ ‘মন কী বাত’ত আমি সমূহীয়া প্ৰয়াসৰ বহু কথা-বতৰাকে ধৰি বহুবোৰ বিষয়বস্তু সামৰি লৈছিলো। ‘নমো এপ্’-ত এই সন্দৰ্ভত অনুষ্ঠিতব্য ‘মন কী বাত কুইজ’ত নিশ্চয় অংশগ্ৰহণ কৰিব”।

Prime Minister's Office
PM invites participation in Mann ki Baat quiz
29 NOV 2022 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked for participation in Mann ki Baat Quiz regarding topics covered in the latest episode, including several community efforts.
The Prime Minister tweeted:
“We covered diverse topics during this month’s #MannKiBaat including several community efforts. Do take part in the MKB Quiz on the NaMo App.”