প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাত ক্বিজতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
29 NOV 2022 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মন কী বাতকী খ্বাইদগী নৌবা তাঙ্কক্তা খুন্নাইশিংনা হোৎনবগী থৌওং য়াওনা নৈনখিবা তোঙানবা হীরমশিংগী মন কী বাত ক্বিজতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়না হন্দক্কী থাগী #MannKiBaat মনুংদা খুন্নাইশিংনা হোৎনবগী থৌওং য়াওনা তোঙানবা হীরম কয়া নৈনখি। নামো এপ্তা য়াওরিবা এম.কে.বি. ক্বিজতা শরুক য়াবীয়ু”।

Prime Minister's Office
PM invites participation in Mann ki Baat quiz
29 NOV 2022 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked for participation in Mann ki Baat Quiz regarding topics covered in the latest episode, including several community efforts.
The Prime Minister tweeted:
“We covered diverse topics during this month’s #MannKiBaat including several community efforts. Do take part in the MKB Quiz on the NaMo App.”