প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘লাচিত দিৱস’ত জনসাধাৰণলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
24 NOV 2022 11:09AM by PIB Guwahati
‘লাচিত দিৱস’ উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশ কৰা এক ‘টুইট’ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“লাচিত দিৱসত শুভকামনা জনাইছোঁ। এইবেলিৰ ‘লাচিত দিৱস’য়ে বিশেষ তাত্পৰ্য বহণ কৰিছে, কিয়নো এইবেলি আমি মহান লাচিত বৰফুকনৰ ৪০০ সংখ্যক জয়ন্তী উদযাপন কৰিছোঁ। তেওঁ অতুলনীয় সাহসৰ প্ৰতীক আছিল। তেওঁ জনসাধাৰণৰ মংগলক সৰ্বোপৰি বুলি গণ্য কৰিছিল আৰু এগৰাকী ন্যায়পৰায়ণ দূৰদৃষ্টি সম্পন্ন নায়ক আছিল”।

Prime Minister's Office
PM greets people on Lachit Diwas
24 NOV 2022 11:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Lachit Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on Lachit Diwas. This Lachit Diwas is special because we mark the 400th birth anniversary of the great Lachit Borphukan. He epitomised unparalleled courage. He placed the well-being of people above everything else and was a just as well as visionary leader."