প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা লচিৎ দিৱসকী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
24 NOV 2022 11:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা লচিৎ দিৱসনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লচিৎ দিৱাসকী য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। হন্দক্কী লচিৎ দিৱস অসি অখন্নবা ওই মরমদি ঐখোয়না অথোইবা লচিৎ বোরফুকনগী ৪০০শুবা মপোক কুমওন থৌরম পাঙথোক্লি‍। মহাক্না লম্বা লৈতবা থৌনা উৎলম্মী‍। মহাক্না মীয়ামগী য়াইফবু পুম্নমক্কী মাঙদা থম্লমবগা লোয়ননা মীৎয়েঙ শানবা লুচিংবা অমসু ওইরম্মী‍।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Lachit Diwas
24 NOV 2022 11:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Lachit Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on Lachit Diwas. This Lachit Diwas is special because we mark the 400th birth anniversary of the great Lachit Borphukan. He epitomised unparalleled courage. He placed the well-being of people above everything else and was a just as well as visionary leader."