প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মন কী বাতকীদমক আইদিয়াশিং অমসুং সজেসনশিং থাবীরক্নবা হায়খ্রে
13 NOV 2022 9:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ২৭, ২০২২গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা শন্দোক্কদবা মন কী বাতকী তাঙ্কক অদুগীদমক আইদিয়া অমসুং সজেসনশিং শিয়র তৌরক্নবা মীয়ামদা হায়খ্রে। আইদিয়াশিং অদু মাইগোব, নমো এপতা শিয়র তৌবা নত্ত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০, নম্বর অসিদা দাইল তৌদুনা মেসেস রেকোর্দ তৌবা য়াগনি।
মাইগোবকী ইনভিতেসন অদু শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“থা অসিগী ২৭তা শন্দোক্কদবা #MannKiBaatকীদমক মমল য়াম্লবা আইদিয়া অমসুং সজেসনশিং থাবীরক্নবা ঐহাক্না খৌরাংনা ঙাইজরি। মাইগোব, নমো এপতা মখোয়বু শিয়র তৌবীরকউ নত্ত্রগনা ১৮০০-১১-৭৮০০ দাইল তৌদুনা অদোমগী মেসেস রেকোর্দ তৌবীয়ু।”

Prime Minister's Office
PM invites ideas and suggestions for Mann Ki Baat
13 NOV 2022 9:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the ideas and suggestions for the upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 27th November, 2022 at 11 A.M. The ideas can be shared on MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"I look forward to receiving your insightful ideas and suggestions for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 27th. Share them on MyGov, the NaMo App or record your message by dialling 1800-11-7800."