Prime Minister's Office
PM invites ideas and suggestions for Mann Ki Baat
13 NOV 2022 9:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the ideas and suggestions for the upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 27th November, 2022 at 11 A.M. The ideas can be shared on MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"I look forward to receiving your insightful ideas and suggestions for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 27th. Share them on MyGov, the NaMo App or record your message by dialling 1800-11-7800."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কী বাতলৈ চিন্তা আৰু পৰামৰ্শৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 NOV 2022 9:51PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক ২৭ নৱেম্বৰ, ২০২২ ৰ পুৱা ১১ বজাত অনুষ্ঠিতব্য মন কী বাতৰ আগন্তুক খণ্ডটোলৈ চিন্তা আৰু পৰামৰ্শৰাজি শ্বেয়াৰৰ আহ্বান জনাইছে। জনসাধাৰণে এই চিন্তাসমূহ মাইগভ, নমো এপত শ্বেয়াৰ বা তেওঁলোকৰ বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰিবলৈ 1800-11-7800 নম্বৰত ডায়েল কৰিব পাৰিব।
এই সন্দৰ্ভত মাইগভৰ আহ্বান শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
"মই ২৭ নৱেম্বৰত অনুষ্ঠিতব্য এই মাহৰ #MannKiBaat ৰ বাবে আপোনালোকৰ অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন চিন্তা আৰু পৰামৰ্শৰাজি শুনিবলৈ আগ্ৰহী হৈ উঠিছো। সেয়ে এয়া মাইগভ, নমো এপত শ্বেয়াৰ বা 1800-11-7800 ত ডায়েল কৰি আপোনাৰ বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰিব।"