প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডঃ তেমচুলা আওৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 OCT 2022 11:31AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডঃ তেমচুলা আওৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে। ডঃ তেমচুলা আও-এ তেওঁৰ সাহিত্য কৰ্মৰ জৰিয়তে বিস্ময়কৰ নাগা সংস্কৃতিক জনপ্ৰিয় কৰাত অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"ডঃ তেমচুলা আওৰ গভীৰভাৱে ব্যথিত। আও-এ তেওঁৰ সাহিত্য কৰ্মৰ জৰিয়তে বিস্ময়কৰ নাগা সংস্কৃতিক জনপ্ৰিয় কৰি তোলাত অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছিল। শিক্ষা আৰু সংস্কৃতিৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ ভূমিকা বিশেষভাৱে উল্লেখযোগ্য আছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছোঁ। তেওঁৰ বিদহী আত্মাই শান্তি লাভ কৰক।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Dr.Temsüla Ao
10 OCT 2022 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of Dr. Temsüla Ao who played a pivotal role in popularising the wonderful Naga culture through her literary works.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Dr. Temsüla Ao, who played a pivotal role in popularising the wonderful Naga culture through her literary works. Her efforts in the fields of education and culture were noteworthy. Condolences to her family and friends. May her soul rest in peace.”