প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. তেমসুলা আৱানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
10 OCT 2022 11:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফজরবা নাগা কলচরবু মহাক্কী সহিত্যগী ওইবা থবকশিংগী খুত্থাংদা চাউখৎহনবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরমখিবা দা. তেমসুলা আৱানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ফজরবা নাগা কলচরবু মহাক্কী সহিত্যগী ওইবা থবকশিংগী খুত্থাংদা চাউখৎহনবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরমখিবা দা. তেমসুলা আৱানা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। এজুকেসন অমসুং কলচরগী লমশিংদা মহাক্না তৌরমখিবা থবকশিং অসি শীংথানীংঙাই ওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না লাইরমলেন্দা ইংনা-চিক্না লৈবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Dr.Temsüla Ao
10 OCT 2022 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of Dr. Temsüla Ao who played a pivotal role in popularising the wonderful Naga culture through her literary works.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Dr. Temsüla Ao, who played a pivotal role in popularising the wonderful Naga culture through her literary works. Her efforts in the fields of education and culture were noteworthy. Condolences to her family and friends. May her soul rest in peace.”