প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল গেমস শরুক য়ারিবশিংগী মরক্তা গরবা পাম্নবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2022 3:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে শান্নবগী থৌরম অসিনা তোঙান-তোঙানবা কলচরশিং মশক খঙনবগী খুদোংচাবা শান্নরোয়শিংদা পীরে।
স্পোর্তস ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়াগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“শান্নবগী থৌরমশিং অসি য়াম্না নুংঙাই মরমদি তোঙান-তোঙানবা কলচরশিং মশক খঙনবগী খুদোংচাবা শান্নরোয়শিংদা পীরে। নেসনেল গেমস শরুক য়ারিবশিংগী মরক্তা গরবা পাম্নবা উবদা হরাওই”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on Garba attaining popularity among National Games participants
04 OCT 2022 3:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that sports meet provide opportunity to players to get acquainted with diverse cultures.
In response to a tweet by Sports Authority of India, the Prime Minister tweeted.
“Sports meets are interesting because they give an opportunity to players to get acquainted with diverse cultures. Good to see Garba attaining popularity among National Games participants.”