প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী লোকসকলক ৰোচে হাছানাহৰ শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 SEP 2022 6:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী য়াইৰ লাপিদ, ইজৰাইলৰ বন্ধুত্বপূৰ্ণ লোক আৰু সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী লোকসকলক ৰোশ হাছানাহ উপলক্ষে উষ্ম শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়;
"মোৰ বন্ধু @yairlapid, ইজৰাইলৰ বন্ধুত্বপূৰ্ণ লোকসকল আৰু সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী সম্প্ৰদায়ৰ প্ৰতি আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনাইছো, ৰোশ হাছানাহৰ ওপৰত। নতুন বছৰটোৱে সকলোৰে বাবে সুস্বাস্থ্য, শান্তি আৰু সমৃদ্ধি আনিব পাৰে। শানা তোৱা!"

Prime Minister's Office
PM extends greetings to Jewish people around the world on Rosh Hashanah
25 SEP 2022 6:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his warmest greetings to the Prime Minister of Israel, Yair Lapid, the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world on the occasion of Rosh Hashanah.
The Prime Minister tweeted;
"Warmest greetings for Rosh Hashanah to my friend @yairlapid, Israel's friendly people and the Jewish community all over the world. May the new year bring good health, peace and prosperity to everyone. Shana Tova!"