প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রোশ হশনাহনা লাকপদা মালেমদা লৈরিবা জিৱিশ মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 SEP 2022 6:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রোশ হশনাহনা লাকপদা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী, য়ায়র লাপিদ, ইজরেলগী পুকচেল চাউবা মীয়াম অমসুং মালেমদা লৈরিবা জিৱিশ মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“রোশ হশনাহনা লাকপদা ঐহাক্কী মরুপ @yairlapid, ইজরেলগী পুকচেল চাউরবা মরুপশিং অমসুং মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা জিৱিশ ফুরুপতা য়াইফ পাউজেল পীজরি। অনৌবা চহি অসিনা মীপুম খুদিংমক্কীদমক হকচাং ফাবা, শান্তি লৈবা অমসুং য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু। শানা তোবা!”

Prime Minister's Office
PM extends greetings to Jewish people around the world on Rosh Hashanah
25 SEP 2022 6:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his warmest greetings to the Prime Minister of Israel, Yair Lapid, the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world on the occasion of Rosh Hashanah.
The Prime Minister tweeted;
"Warmest greetings for Rosh Hashanah to my friend @yairlapid, Israel's friendly people and the Jewish community all over the world. May the new year bring good health, peace and prosperity to everyone. Shana Tova!"