Prime Minister's Office
PM shares video created by volunteers that encapsulates the spirit of 'Kartavya'
29 SEP 2022 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an interesting video created by volunteers on the occasion of PM’s birthday being observed as ‘Seva Pakhwada’. The video encapsulates the spirit of 'Kartavya' that the PM embodies.
Quoting a tweet by Modi Story, the Prime Minister tweeted;
“💯 for creativity! From Cheetahs to cleanliness you’ve got it all covered.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘কর্তব্য’গী ইথিল তাক্তুনা ভলন্তিয়রশিংনা শেম্বা ভিদিও অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌখ্রে
29 SEP 2022 10:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘সেবা পখ্বারা’ হায়না পাংথোকপা মহাক্কী মপোক নুমিত্তা ভলন্তিয়রশিংনা শেম্বা য়াম্না নুংঙাইবা ভিদিও অমা শেয়র তৌখ্রে। ভিদিও অসিনা প্রধান মন্ত্রীনা মশাগা শাগোন্নরিবা ‘কর্তব্য’গী ইথিলবু তাক্লি।
মোদীগী ৱারীগী ত্বীত অমা পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“ক্রিএতিবিতীগীদমক্তা 💯 ! চীতাহদগী লু-নানবগী থৌরম ফাওবা অদোম্না লোয়না মনুং চনহল্লে”।