প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী সাইরস মিস্ত্রীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 SEP 2022 6:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী সাইরস মিস্ত্রীনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। মহাক ভারতকী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গলদা থাজবা থম্লমবা মতিং লৈবা বিজিনেস লুচিংবা অমনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি;
“শ্রী সাইরস মিস্ত্রীনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবা অসি থম্মোয় শোক্নিংঙাইনি‍। মহাক ভারতকী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গলদা থাজবা থম্লমবা বিজিনেস লুচিংবা অমা ওইরম্মি‍। মহাক্না লৈখিদবা অসি কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী তাইবংদা অচৌবা মাঙজবা অমনি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরূপ মপাংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। মহাক্কী থৱায়না ইংনা চীক্না পোত্থারুবা ওইরসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Cyrus Mistry
04 SEP 2022 6:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the untimely demise of Shri Cyrus Mistry. Shri Modi has said that he was a promising business leader who believed in India’s economic prowess.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The untimely demise of Shri Cyrus Mistry is shocking. He was a promising business leader who believed in India’s economic prowess. His passing away is a big loss to the world of commerce and industry. Condolences to his family and friends. May his soul rest in peace."