প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রীমতি সোনিয়া গান্ধীদা মহাক্কী মমানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 AUG 2022 8:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রীমতি সোনিয়া গান্ধীদা মহাক্কী মমা, শ্রীমতি পাওলা মাইনোনা লৈখিদবগা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“সোনিয়া গান্ধীজী অদোমগী ইমা, শ্রীমতি পাওলা মাইনোনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। মহাক্না লাইরমলেনদা ইংনা-চিক্না লৈবা ওইরসনু। অৱাবা পুংফম অসিদা ঐহাক্না ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”

Prime Minister's Office
PM conveys his condolences to Smt Sonia Gandhi on passing away of her mother
31 AUG 2022 8:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his condolences to Smt Sonia Gandhi on the passing away of her mother, Mrs. Paola Maino.
The Prime Minister tweeted :
"Condolences to Sonia Gandhi Ji on the passing away of her mother, Mrs. Paola Maino. May her soul rest in peace. In this hour of grief, my thoughts are with the entire family."