প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী পিয়ুশ গোয়লগী য়ুমদা গনেশ চতুর্থীগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে
31 AUG 2022 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লগী য়ুমদা পাঙথোকপা গনেশ চতুর্থীগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“গনেশ চতুর্থীগী য়াইফরবা নুমিৎ অসিদা ঐহাক্কী মরুপ @PiyushGoyalগী য়ুমদা পাঙথোকপা থৌরমদা শরুক য়াবা চৎলুই।
ভগৱান শ্রী গনেশনা ঐখোয় পুম্নমকপু মতম চুপ্পদা থৌজানবীবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM participates in Ganesh Chaturthi celebration at Shri Piyush Goyal's residence
31 AUG 2022 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today participated in Ganesh Chaturthi celebrations at the residence of Union Minister Shri PiyushGoyal
The Prime Minister tweeted :
"On the auspicious occasion of Ganesh Chaturthi, went to the programme at my colleague @PiyushGoyal Ji’s residence.
May the blessings of Bhagwan Shri Ganesh always remain upon us."