প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২২ৰ ২৮ আগষ্টত 'মন কি বাত' অনুষ্ঠানৰ ওপৰত ভিত্তি কৰি নমো এপত আয়োজিত কুইজত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি আহ্বান জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 AUG 2022 9:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৮ আগষ্ট ২০২২ তাৰিখে নমো এপত 'মন কি বাত'ৰ ওপৰত আধাৰিত কুইজত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ ৰাইজৰ প্ৰতি আহ্বান জনাইছে৷ ৩১ আগষ্ট বুধবাৰলৈকে এই প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰিব পাৰিব৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"#MannKiBaatৰ আজিৰ খণ্ডটোৰ ওপৰত ভিত্তি কৰি আয়োজিত কুইজত আপোনাসৱে অংশগ্ৰহণ কৰিছে নে?"

Prime Minister's Office
PM urges people to take part in quiz based on 28th August 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App
28 AUG 2022 9:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in quiz based on 28th August 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App. Quiz will only be active until Wednesday 31st August 2022 .
The Prime Minister tweeted;
"Have you taken part in the #MannKiBaat quiz based on today’s episode?"