প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নামো এপতা ২৮ ওগস্ত ২০২২ 'মন কী বাত'তা য়ুম্ফম ওইবা ক্বিজদা মীয়াম্না শরুক য়াবীনবা পুক্নিং চিংশিল্লক্লি
28 AUG 2022 9:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেদন্দ্র মোদীনা নামো এপতা ২৮ ওগস্ত ২০২২ 'মন কী বাত'তা য়ুম্ফম ওইবা ক্বিজদা মীয়াম্না শরুক য়াবীনবা পুক্নিং চিংশিল্লক্লি। ক্বিজ অসি ৩১ ওগস্ত ২০২২গী য়ুমশকৈশ ফাওবা খক্তমক এক্তিব ওইগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"অদোমগী ঙসিগী এপিসোদতা য়ুম্ফম ওইবা #মনকীবাত ক্বিজ শরুক য়াবীরব্রা?"

Prime Minister's Office
PM urges people to take part in quiz based on 28th August 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App
28 AUG 2022 9:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in quiz based on 28th August 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App. Quiz will only be active until Wednesday 31st August 2022 .
The Prime Minister tweeted;
"Have you taken part in the #MannKiBaat quiz based on today’s episode?"