Prime Minister's Office
PM lauds the passion of Dr. H.V. Hande who saved the 75 year old newspaper announcing the Independence
14 AUG 2022 10:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the vigour and passion of Dr. H.V. Hande who tweeted showing 75 year old newspaper announcing the Independence. The Prime Minister said that people like Dr. HV Hande Ji are remarkable individuals who have given their life towards nation building.
In response of Dr. H.V. Hande's tweet on Azadi Ka Amrit Mahotsav, the Prime Minister tweeted;
"People like Dr. HV Hande Ji are remarkable individuals who have given their life towards nation building. Glad to see his vigour and passion. @DrHVHande1"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱାଧୀନତା ଘୋଷଣା କରିଥିବା ୭୫ ବର୍ଷର ପୁରୁଣା ଖବରକାଗଜକୁ ସାଇତି ରଖିଥିବା ଡକ୍ଟର ଏଚ ଭି ହାଣ୍ଡେଙ୍କ ଉତ୍ସାହକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 AUG 2022 1:03PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଡକ୍ଟର ଏଚ୍‌ ଭି ହାଣ୍ଡେଙ୍କ ଉତ୍ସାହ ଓ ମନୋବୃତ୍ତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ଯିଏ କି ସ୍ୱାଧୀନତା ଘୋଷଣା କରୁଥିବା ୭୫ ବର୍ଷ ପୁରୁଣା ଖବରକାଗଜକୁ ଟୁଇଟ୍ କରିଥିଲେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଡକ୍ଟର ଏଚ ଭି ହାଣ୍ଡେ ଜୀଙ୍କ ଭଳି ଲୋକମାନେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବ୍ୟକ୍ତିବିଶେଷ, ଯେଉଁମାନେ ରାଷ୍ଟ୍ର ର୍ନିମାଣ ଦିଗରେ ନିଜ ଜୀବନକୁ ସମର୍ପି ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଆଜାଦୀ କା ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବ ଉପରେ ଡକ୍ଟର ଏଚ ଭି ହାଣ୍ଡେଙ୍କ ଟୁଇଟ୍ର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଡକ୍ଟର ଏଚ୍‌.ଭି ହାଣ୍ଡେ ଜୀ ପରି ଲୋକମାନେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବ୍ୟକ୍ତିବିଶେଷ, ଯେଉଁମାନେ ଦେଶ ର୍ନିମାଣ ଦିଗରେ ନିଜ ଜୀବନ ସମର୍ପି ଦେଇଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର ଶକ୍ତି ଏବଂ ଉତ୍ସାହ ଦେଖି ଆନନ୍ଦିତ । ଡକ୍ଟର ଏଚ ଭି ହାଣ୍ଡେ”