Prime Minister's Office
PM lauds the passion of Dr. H.V. Hande who saved the 75 year old newspaper announcing the Independence
14 AUG 2022 10:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the vigour and passion of Dr. H.V. Hande who tweeted showing 75 year old newspaper announcing the Independence. The Prime Minister said that people like Dr. HV Hande Ji are remarkable individuals who have given their life towards nation building.
In response of Dr. H.V. Hande's tweet on Azadi Ka Amrit Mahotsav, the Prime Minister tweeted;
"People like Dr. HV Hande Ji are remarkable individuals who have given their life towards nation building. Glad to see his vigour and passion. @DrHVHande1"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চহি ৭৫ শুরবা নীংতম্লে হায়না লাউথোকখিবা পাউ চে অদুবু মাংহন্দনা থম্লম্বা দা. ঐচ.ভি. হান্দেগী লিংজেলবু থাগৎলি
14 AUG 2022 10:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি ৭৫ শুরবা নীংতম্লে হায়না লাউথোকখিবা পাউ চে অদুবু উৎলদুনা ত্বীৎ তৌরকখিবা দা. ঐচ.ভি. হান্দেগী মথৌনা মরিংজেলবু থাগৎখি। প্রধান মন্ত্রীনা দা. ঐচ.ভি. হান্দেজিগুম্বা মীওইশিং অসি জাতিবু শেমগৎপদা মপুন্সি কৎথোক্লবা শিংথানিঙাই ওইরবা মীশকশিংনি হায়খি।
অজাদি কা অমৃত মহোৎসব অসিদা দা. ঐচ.ভি.হান্দেগী ত্বীৎ অদুগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
“দা. ঐচ.ভি. হান্দেজিগুম্বা মীওইশিং অসি জাতিবু শেমগৎপদা মপুন্সি কৎথোক্লবা শিংথানিঙাই ওইরবা মীশকশিংনি। মহাক্কী মথৌনা মরিংজেলসিবু উবদা অপেনবা ফাওজৈ। @DrHVHande1”