প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী নুপাগী হোক্কী তীম্না সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা চাউথোকচখি
08 AUG 2022 8:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী হোক্কী তীম্না বর্মিংঘাম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা সিলভর মেদল ফংলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“নুপাগী হোক্কী তীম্না সি.দবল্যু.জি.দা মশক থোকপা অমসুং ইথিল পীনিংঙাই ওইবা মওংদা শান্নখিবদা ঐহাক্না চাউথোকচৈ। তীম অসিনা ভারতপু তুংগী মতমশিংদা অমুক্কা হেন্না চাউথোকচহনখিগনি অমসুং নহারোলশিংদা হোক্কীগী মশান্নদা চঙনবা ইথিল পীখিগনি হায়বগী ঐহাক্না থাজবা থম্লি। #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM feels proud of Indian Men's Hockey Team for winning Silver Medal
08 AUG 2022 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Indian Men's Hockey Team for winning Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of the Men’s Hockey team for a spirited performance through the CWG and winning a Silver medal. I am confident this team will keep making India proud in the times to come and also inspire youngsters to pursue Hockey. #Cheer4India"