Prime Minister's Office
PM feels proud of Indian Men's Hockey Team for winning Silver Medal
08 AUG 2022 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Indian Men's Hockey Team for winning Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of the Men’s Hockey team for a spirited performance through the CWG and winning a Silver medal. I am confident this team will keep making India proud in the times to come and also inspire youngsters to pursue Hockey. #Cheer4India"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ପୁରୁଷ ହକି ଦଳ ପାଇଁ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 AUG 2022 3:03PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ପୁରୁଷ ହକି ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜିରେ ଏକ ଉତ୍ସାହଜନକ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଏବଂ ଏକ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ପୁରୁଷ ହକି ଦଳ ଲାଗି ଗର୍ବିତ । ମୁଁ ନିଶ୍ଚିତ ଯେ ଏହି ଦଳ ଭବିଷ୍ୟତରେ ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରିବ ଏବଂ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ହକିରେ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ । #Cheer4India"