প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুৰুষৰ ডাবলছ টেবুল টেনিছত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে শৰথ কমল আৰু সাথিয়ান জ্ঞানচেকৰণক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2022 10:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২ বৰ্ষৰ বাৰ্মিংহাম কমনৱেল্থ গেমছৰ পুৰুষৰ ডাবলছ টেবুল টেনিছত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে শৰথ কমল আৰু সাথিয়ান জ্ঞানছেকৰণক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়,
“দলীয় কামৰ বাবে অধিক শক্তি! পুৰুষৰ ডাবলছ ইভেণ্টত @sharathkamal1 আৰু @sathiyantt ৰ গতিশীল দলটোৱে ৰূপৰ পদক লাভ কৰিছে। এই প্ৰতিভাশালী খেলুৱৈসকললৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলো।”#Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sharath Kamal and Sathiyan Gnanasekaran for winning Silver Medal in Men's Double Table Tennis
07 AUG 2022 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sharath Kamal and Sathiyan Gnanasekaran for winning Silver Medal in Men's Double Table Tennis at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"More power to teamwork! Glad that the dynamic team of @sharathkamal1 and @sathiyantt have won the Silver medal in the Men’s Doubles event. Best wishes to these brilliant athletes. #Cheer4India"