Prime Minister's Office
PM congratulates Sharath Kamal and Sathiyan Gnanasekaran for winning Silver Medal in Men's Double Table Tennis
07 AUG 2022 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sharath Kamal and Sathiyan Gnanasekaran for winning Silver Medal in Men's Double Table Tennis at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"More power to teamwork! Glad that the dynamic team of @sharathkamal1 and @sathiyantt have won the Silver medal in the Men’s Doubles event. Best wishes to these brilliant athletes. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শরথ কমল অমসুং সাথিয়ান গ্যান্সেকরননা নুপাগী দবল্স তেবল তেন্নিসতা লুপাগী তক্মান ফংখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরথ কমল অমসুং সাথিয়ান গ্যান্সেকরননা বর্মিংঙম সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা নুপাগী দবল্স তেবল তেন্নিসতা লুপাগী তক্মান ফংখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"তীমৱার্ক্তা অহেনবা শক্তি! @sharathkamal1 অমসুং @sathiyantt গী দাইনামিক তীম্না নুপাগী দবল্সকী ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংখ্রে। অসিগুম্বা হৈথোই শিংথোইরবা এথলেৎশিং অসিবু য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
#Cheer4India"