প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত ৫৭ কিলোগ্ৰাম কুস্তিত ৰূপৰ পদক জয় কৰা অংশু মালিকক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 AUG 2022 11:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত অনুষ্ঠিত ৫৭ কিলোগ্ৰাম কুস্তি প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে অংশু মালিকক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"অংশু মালিকক তেওঁৰ জন্মদিনত মল্লযুদ্ধত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো। ভৱিষ্যতৰ খেলসমূহত তেওঁৰ সফলতাৰ বাবে তেওঁলৈ মোৰ শুভেচ্ছা। ক্ৰীড়াৰ প্ৰতি তেওঁৰ আগ্ৰহে ভৱিষ্যতৰ খেলুৱৈসকলক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।''

Prime Minister's Office
PM congratulates Anshu Malik for winning the Silver medal in 57 kg wrestling at CWG 2022
05 AUG 2022 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Anshu Malik for winning the Silver medal in 57 kg wrestling at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to Anshu Malik on winning the Silver medal in wrestling and that too on her birthday. My best wishes to her for a successful sporting journey ahead. Her passion towards sports motivates many upcoming athletes.”