প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অনশু মালিকপু সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ৫৭ কাংলুপকী রেস্তলিংদা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 AUG 2022 11:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনশু মালিকপু সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ৫৭ কাংলুপকী রেস্তলিংদা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"অনশু মালিক্না মহাক্কী মপোক নুমিৎসু তারিবা নুমিৎ অসিমক্তদা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। মতুং তারকপা শান্ন-খোৎনবগী খোঙচৎতা হেন্না মিথোইবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। মহাক্না শান্না খোৎনবা পামজবগী চাং অসিনা হৌরক্লিবা এথলেৎ কয়াদা ইথিল পীরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Anshu Malik for winning the Silver medal in 57 kg wrestling at CWG 2022
05 AUG 2022 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Anshu Malik for winning the Silver medal in 57 kg wrestling at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to Anshu Malik on winning the Silver medal in wrestling and that too on her birthday. My best wishes to her for a successful sporting journey ahead. Her passion towards sports motivates many upcoming athletes.”