প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এম.ও.এস.পি.আই.না ভারতকী নীংতম্বগী চহি ৭৫শুরকপগী “আজাদী কা অমৃত মহোৎসব (এ.কে.এ.এম.)” পাঙথোকখ্রে
রাও ইন্দ্রজীৎ সিংহনা থৌরম অসি হৌদোকখি
28 JUN 2022 8:08PM by PIB Imphal
স্তেতেতিক্স এন্দ প্রোগ্রাম ইমপ্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়না (এম.ও.এস.পি.আই.) থৌরম কয়া মথং-মথং পাঙথোক্তুনা জুন ২৭, ২০২২দগী “আজাদী কা অমৃত মহোৎসব (এ.কে.এ.এম.)” চয়োল পাঙথোকপা হৌখ্রে। থৌরম অসিগী শরুক ওইনা স্তেতেতিক্স এন্দ প্রোগ্রাম ইমপ্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়গী এম.পি.এল.এ.দি.এস. অমসুং আই.পি.এম. দিবিজন্না নই দিল্লীদা লৈবা এন.দি.এম.সি., কনভেন্সন সেন্তরদা জুন ২৮, ২০২২দা হাফ-দে প্রোগ্রাম অমা পাঙথোকখি।
থৌরম অসি স্তেতেতিক্স এন্দ প্রোগ্রাম ইমপ্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়গী ইকাই খুম্নরবা রাজ্য মন্ত্রী (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ), শ্রী রাও ইন্দ্রজীৎ সিংহনা হৌদোকখি।
প্রোগ্রাম অসিদা এম.পি.এল.এ.দি. স্কিমগী মতাংদা অতেনবা লাইব প্লে, এ শোর্ত ফিল্ম অমদুং একজিবিসনগী খুত্থাংদা দ্যুরেবল কম্ম্যুনিতী এসেৎশিংগী দিবেলপমেন্তশিংগী মতাংদা মেম্বর্স ওফ পার্লিয়ামেন্ত লোকেল এরিয়া দিবেলপমেন্ত স্কিম (এম.পি.এল.এ.দি.এস.)কী ফীচর, থৌদাং অমসুং শরুক তম্লিবভা অসি উৎখি।

Ministry of Statistics & Programme Implementation
MoSPI celebrates “Azadi Ka Amrit Mahotsav (AKAM)” to commemorate 75 years of India’s independence
Rao Inderjit Singh inaugurates the event
28 JUN 2022 8:08PM by PIB Delhi
The Ministry of Statistics and Programme Implementation (MoSPI) is celebrating Azadi Ka Amrit Mahotsav (AKAM) week starting from 27th June 2022 by organizing a series of activities. As a part of the celebration, the MPLADS and IPM Division of Ministry of Statistics and Programme Implementation organised a half-day programme on 28th June 2022 at NDMC, Convention Centre, New Delhi.
The event was inaugurated by Sh. Rao Inderjit Singh, Hon’ble Minister for State (Independent Charge), Ministry of Statistics and Programme Implementation.
The programme showcased various features, role and contribution of Members of Parliament Local Area Development Scheme(MPLADS) in development of durable community assets by way of a short Live Play, a Short Film on MPLAD Scheme and by way of an Exhibition.