প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ সৰ্বাধিক উন্নয়নৰ বাবে পৰিৱৰ্তনশীল পদক্ষেপ সমূহ ভাগ বতৰা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে - 'উত্তৰ-পূৱ কল্যাণৰ ৮ বছৰ'
13 JUN 2022 11:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যোৱা আঠ বছৰত উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ সৰ্বাঙ্গীন উন্নয়নৰ বাবে পৰিৱৰ্তনশীল পদক্ষেপৰ ওপৰত তেওঁৰ ৱেবছাইট, নমো এপ আৰু মাইগভৰ পৰা প্ৰবন্ধ আৰু টুইট থ্ৰেড শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়:
"যোৱা ৮ বছৰত উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলত অভূতপূৰ্ব উন্নয়ন হৈছে। আন্তঃগাঁথনি নিৰ্মাণ, উন্নত স্বাস্থ্যসেৱা, শিক্ষা নিশ্চিত কৰা আৰু অঞ্চলটোৰ বিভিন্ন ৰাজ্যৰ সমৃদ্ধ সংস্কৃতিজনপ্ৰিয় কৰাৰ ওপৰত গুৰুত্ব দিয়া হৈছে। ৮ বছৰৰ #পূৰ্বোত্তৰৰ কল্যাণ।"
"উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ সৰ্বাধিক উন্নয়নৰ বাবে পৰিৱৰ্তনশীল পদক্ষেপ।" #8YearsOfPurvottarKalyan”

Prime Minister's Office
PM shares transformative initiatives for all-round development of the Northeast – ‘8 Years of Purvottar Kalyan’
13 JUN 2022 11:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles and tweet thread from his website, Namo App and MyGov about transformative initiatives for all-round development of the Northeast during the last 8 hears.
The Prime Minister tweeted:
“The last 8 years have seen unprecedented development in the Northeast. The focus is on infrastructure creation, ensuring better healthcare, education and popularising the rich cultures from the different states of the region. #8YearsOfPurvottarKalyan”
“Transformative initiatives for all-round development of the Northeast. #8YearsOfPurvottarKalyan”