প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অৱাং নোংপোকপু হীরম পুম্নমক্তা চাউখৎহন্নবগীদমক অওনবা পুরক্নবা পাইখৎখিবা থৌশিলশিং শিবর তৌখ্রে – ‘পুর্বোত্তর কল্যানগী চহি ৮’
13 JUN 2022 11:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনাহৌখিবা চহি ৮ অসিদা অৱাং নোংপোকপু হীরম পুম্নমক্তা চাউখৎহন্নবগীদমক অওনবা পুরক্নবা পাইখৎখিবা থৌশিলশিংগী মতাংদা মহাক্কী ৱেবসাইৎ, নমো এপ অমসুং মাইগোবতা আর্তিকেলশিং অমদি ত্বিত থ্রেৎ শিয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“হৌখিবা চহি নিপান অসিদা অৱাংনোংপোক্তা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা চাউখৎলকপা উবা ফংখি। ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা, হেল্থকিয়র, এজুকেসন ফগৎহনবা অমসুং লমদম অসিগী তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংগী ফজরবা নাৎ অসি য়োকখৎপদা মীৎয়েং চংখি। #8YearsOfPurvottarKalyan”
“অৱাং নোংপোকপু হীরম পুম্নমক্তা চাউখৎহন্নবগীদমক অওনবা পুরক্নবা পাইখৎখিবা থৌশিলশিং। #8YearsOfPurvottarKalyan”

Prime Minister's Office
PM shares transformative initiatives for all-round development of the Northeast – ‘8 Years of Purvottar Kalyan’
13 JUN 2022 11:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles and tweet thread from his website, Namo App and MyGov about transformative initiatives for all-round development of the Northeast during the last 8 hears.
The Prime Minister tweeted:
“The last 8 years have seen unprecedented development in the Northeast. The focus is on infrastructure creation, ensuring better healthcare, education and popularising the rich cultures from the different states of the region. #8YearsOfPurvottarKalyan”
“Transformative initiatives for all-round development of the Northeast. #8YearsOfPurvottarKalyan”