প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘এস্পিরেসন লৈবা মিদ্দল ক্লাসকী চহি ৮’গী মতাংদা আর্তিকল অমসুং ত্বীতর থ্রেদ শেয়র তৌরক্লি
07 JUN 2022 9:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী ৱেবসাইত, narendramodi.in অসিদা য়াওবা ভারত সরকারনা মিদ্দল ক্লাসকী অনীংবা অমসুং মঙলান মঙফাওনহন্নবা করম্না থবক পায়খৎলি হায়বা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি। মহাক্না মাইগোবনা হীরম অসিগী মতাংদা তৌবা ত্বীত অমসু শেয়র তৌরক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়গী মিদ্দল ক্লাসকী মঙলানশিং মঙফাওনহন্নবা ঐখোয়গী সরকারনা করম্না থবক পায়খৎখি হায়বগী মতাংদা ই-পাউ নীংথিনা পীবা আর্তিকল খরা মসিদা লৈরে। #8YearsOfAspirationalMiddleClass”
“মমাংগী চহি ৮দা ‘পুন্সি মহিং নুংঙাইহনবা’ হায়বসিবু মতৌ করম্না খুমাং চাউশিনখিবগে হায়বগী মতাংদা অকুপ্পা থ্রেদ অমা। #8YearsOfAspirationalMiddleClass”

Prime Minister's Office
PM shares articles and twitter thread on ‘8 Years of Aspirational Middle Class’
07 JUN 2022 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles on how the Government of India has worked towards fulfilling the dreams of the middle class, from his website narendramodi.in . He also shared a MyGov tweet thread on the subject.
The Prime Minister tweeted:
“Here is a set of informative articles on how the Government of India has worked towards fulfilling the dreams of our middle class. #8YearsOfAspirationalMiddleClass”
“An extensive thread on how ‘Ease of Living’ has been furthered in the last 8 years. #8YearsOfAspirationalMiddleClass”