প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অষ্ট্ৰেলিয়ান লেবাৰ পাৰ্টিৰ বিজয় আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচনৰ বাবে মাননীয় এন্থনী এলবানিজক অভিনন্দন জনাইছে
21 MAY 2022 9:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অষ্ট্ৰেলিয়ান লেবাৰ পাৰ্টিৰ বিজয় আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচনৰ বাবে এইচ ই এন্থনী এলবানিজক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"অষ্ট্ৰেলিয়ান লেবাৰ পাৰ্টিৰ বিজয় আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে আপোনাৰ নিৰ্বাচনৰ বাবে @AlboMP অভিনন্দন! মই আমাৰ ব্যাপক কৌশলগত অংশীদাৰীত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ দিশত কাম কৰাৰ বাবে আৰু দেশ-প্ৰশান্ত মহাসাগৰীয় অঞ্চলত অংশীদাৰী অগ্ৰাধিকাৰৰ বাবে কাম কৰাৰ বাবে আশাবাদী।"

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Anthony Albanese for the victory of the Australian Labor Party, and his election as PM
21 MAY 2022 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Anthony Albanese for the victory of the Australian Labor Party, and his election as the Prime Minister.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @AlboMP for the victory of the Australian Labor Party, and your election as the Prime Minister! I look forward to working towards further strengthening our Comprehensive Strategic Partnership, and for shared priorities in the Indo-Pacific region."