ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅଷ୍ଟ୍ରେଲୀୟ ଲେବର ପାର୍ଟିର ବିଜୟ ତଥା ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ନିର୍ବାଚିତ ମହାମହିମ ଆନ୍ଥୋନି ଅଲବନିଜଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
21 MAY 2022 9:07PM by PIB Bhubaneswar
ଅଷ୍ଟ୍ରେଲୀୟ ଲେବର ପାର୍ଟିର ବିଜୟ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ମହାମହିମ ଆନ୍ଥୋନି ଅଲବନିଜଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଅଷ୍ଟ୍ରେଲୀୟ ଲେବର ପାର୍ଟିର ବିଜୟ ଓ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ଆପଣ @AlboMP ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । ବିସ୍ତୃତ ରଣନୈତିକ ଭାଗିଦାରୀ ଆହୁରି ମଜବୁତ କରିବା ତଥା ଭାରତ- ପ୍ରଶାନ୍ତ ମହାସାଗର ଅଞ୍ଚଳରେ ଦୁଇ ଦେଶର ମିଳିତ ପ୍ରାଥମିକତା ଦିଗରେ କାମ କରିବାକୁ ଆଗ୍ରହୀ । ”

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Anthony Albanese for the victory of the Australian Labor Party, and his election as PM
21 MAY 2022 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Anthony Albanese for the victory of the Australian Labor Party, and his election as the Prime Minister.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @AlboMP for the victory of the Australian Labor Party, and your election as the Prime Minister! I look forward to working towards further strengthening our Comprehensive Strategic Partnership, and for shared priorities in the Indo-Pacific region."