Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Anthony Albanese for the victory of the Australian Labor Party, and his election as PM
21 MAY 2022 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Anthony Albanese for the victory of the Australian Labor Party, and his election as the Prime Minister.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @AlboMP for the victory of the Australian Labor Party, and your election as the Prime Minister! I look forward to working towards further strengthening our Comprehensive Strategic Partnership, and for shared priorities in the Indo-Pacific region."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. এন্থোনী অল্বানিজপু ওস্ত্রেলিয়ন লেবর পার্তীনা মীখলদা মায় পাকপা অমসুং প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
21 MAY 2022 9:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. এন্থোনী অল্বানিজপু ওস্ত্রেলিয়ন লেবর পার্তীনা মীখলদা মায় পাকপা অমসুং প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“@AlboMPবু ওস্ত্রেলিয়ন লেবর পার্তীনা মীখলদা মায় পাকপা অমসুং অদোম্বু প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনবগীদমক্তা থাগৎলি! ঐখোয়গী কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ অমসুং ইন্দো-পেসিফিক লমদমদা ঐখোয়গী মান্নবা অপাম্বশিংবু মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা থবক পায়খৎমিন্ননবা ঐহাক্না ঙাইরি”।