ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବାହ୍ନ ୯:୩୦ ରେ ଡିଫ୍‍ଅଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ଭାରତୀୟ ଦଳ ସହିତ ଆଲୋଚନା କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 MAY 2022 9:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସକାଳ ୯:୩୦ ରେ ଡିଫ୍‍ଅଲିମ୍ପିକ୍ସର ଭାରତୀୟ ଦଳ ସହ ଆଲୋଚନା କରିବେ । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସମଗ୍ର ଦଳଣ୍ଟଇତିହାସ ସୃଷ୍ଟି କରିଛି ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କ ମୁହଁରେ ହସ ଆଣି ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ସକାଳ ୯:୩୦ ରେ ଡିଫ୍‍ଅଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ଭାରତର ଦଳ ସହିତ ଆଲୋଚନା କରିବାକୁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି । ସମଗ୍ର ଦଳ ଇତିହାସ ସୃଷ୍ଟି କରିଛି ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କ ମୁହଁରେ ହସ ଫୁଟାଇଛି ।”

Prime Minister's Office
PM to interact with India’s contingent at the Deaflympics at 9:30 AM
21 MAY 2022 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will interact with India’s contingent at the Deaflympics at 9:30 AM. He said that entire contingent has created history and brought smiles on the faces of every Indian.
The Prime Minister tweeted:
"Looking forward to interacting with India’s contingent at the Deaflympics at 9:30 AM. The entire contingent has created history and brought smiles on the faces of every Indian."