প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দীফলিম্পিক্সতা শরুক য়াগদৌরিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তকা অয়ুক্কী পুং ৯.৩০দা ৱারী শাগনি
21 MAY 2022 9:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দীফলিম্পিক্সতা শরুক য়াগদৌরিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তকা অয়ুক্কী পুং ৯.৩০দা ৱারী শাগনি। কন্তিঞ্জেন্ত অপুনবা অসিনা পুৱারী শেম্লে অমসুং ভারত মচা খুদিংগী মাইথোংদা মোমোম মিনোক পুরক্লে হায়না মহাক্না হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখিঃ
“দীফলিম্পিক্সতা শরুক য়াগদৌরিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তকা অয়ুক্কী পুং ৯.৩০দা ৱারী শানবা ঐহাক্না ঙাইরি। কন্তিঞ্জেন্ত অপুনবা অসিনা পুৱারী শেম্লে অমসুং ভারত মচা খুদিংগী মাইথোংদা মোমোম মিনোক পুরক্লে”।

Prime Minister's Office
PM to interact with India’s contingent at the Deaflympics at 9:30 AM
21 MAY 2022 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will interact with India’s contingent at the Deaflympics at 9:30 AM. He said that entire contingent has created history and brought smiles on the faces of every Indian.
The Prime Minister tweeted:
"Looking forward to interacting with India’s contingent at the Deaflympics at 9:30 AM. The entire contingent has created history and brought smiles on the faces of every Indian."