প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শক্নাইরবা অইবা দা. রজত কুমার কারনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখি
08 MAY 2022 10:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা অইবা দা. রজত কুমার কারনা লৈখিদবাদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দা. রজত কুমার কার অসি কলচরগী জগত্তা ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোক্না শক্নাইরবা মীশক অমা ওইরম্মি। মহাক্কী শক্লোন কয়া লৈবা মতিক-মগুন অদু মহাক্না রথ য়াত্রাগী মতাংদা ইদুনা লিরম্লিবা মওং অদুদা উবা ফংঙি, মহাক্না তোঙান-তোঙানবা হীরম কয়া অমদা ইখি অমসুং পালা আর্ত অমুক হন্না হিংগৎহন্নবা কন্না হোৎনরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং-মনুংশিং অমসুং মহাকপু নুংশীজবশিংগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of eminent litterateur Dr. Rajat Kumar Kar
08 MAY 2022 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of eminent litterateur Dr. Rajat Kumar Kar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Dr. Rajat Kumar Kar was a doyen of the cultural world. His multifaceted persona was seen in the manner in which he chronicled the Rath Yatra, wrote on diverse topics and worked to revive Pala art. Saddened by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."