Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of eminent litterateur Dr. Rajat Kumar Kar
08 MAY 2022 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of eminent litterateur Dr. Rajat Kumar Kar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Dr. Rajat Kumar Kar was a doyen of the cultural world. His multifaceted persona was seen in the manner in which he chronicled the Rath Yatra, wrote on diverse topics and worked to revive Pala art. Saddened by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশিষ্ট সাহিত্যিক ড০ ৰজত কুমাৰ কৰৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
08 MAY 2022 10:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট সাহিত্যিক ড০ ৰজত কুমাৰ কৰৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ড০ ৰজত কুমাৰ কৰ সাংস্কৃতিক জগতৰ এগৰাকী পুৰোধা ব্যক্তি আছিল৷ ৰথযাত্রা সম্পর্কে বিভিন্ন বিষয়ক লৈ তেওঁ যিদৰে লিখিছে আৰু পালা সংস্কৃতিৰ পুনৰুজ্জীৱিতকৰণৰ বাবে যি ভূমিকা পালন কৰিছে, তাৰ জৰিয়তে তেওঁৰ বহুমুখী প্রতিভা প্রতিফলিত হৈছে৷ তেওঁৰ বিয়োগত মই মৰ্মাহত হৈছো৷ ড০ কৰৰ পৰিয়ালৰ লগতে তেওঁৰ গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি মই সমবেদনা জনাইছো৷ ওঁ শান্তি।”