প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিভিন্ন চৰকাৰী আঁচনিৰ জনজাতীয় হিতাধিকাৰীসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপৰ এটা ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 APR 2022 11:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিভিন্ন চৰকাৰী আঁচনিৰ জনজাতীয় হিতাধিকাৰীসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপৰ এটা ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"বিভিন্ন চৰকাৰী আঁচনিৰ জনজাতীয় হিতাধিকাৰীসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰাৰ পিছত মই অতি আনন্দিত হৈ পৰিছিলোঁ। বিগত কেইবছৰমানত তেওঁলোকৰ জীৱন ধাৰণ সহজ কৰি তোলা হৈছে।
অনুগ্ৰহ কৰি এই ভিডিঅ'টো চাওক..."

Prime Minister's Office
PM shares a video of interaction with tribal beneficiaries of various government schemes
21 APR 2022 11:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has a shared a video of interaction with tribal beneficiaries of various government schemes.
The Prime Minister tweeted;
"I was overjoyed after interacting with tribal beneficiaries of various governmental schemes. In the last few years, their ‘Ease of Living’ has been enhanced.
Watch this video…"