প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সরকারগী তোঙান-তোঙানবা স্কিমশিংগী ত্রাইবেল বেনিফিশরীশিংগা ৱারী শাবগী ভিদিও থাদোকখ্রে
21 APR 2022 11:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরকারগী তোঙান-তোঙানবা স্কিমশিংগী ত্রাইবেল বেনিফিশরীশিংগা ৱারী শাবগী ভিদিও থাদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখিঃ
“ঐহাক্না সরকারগী তোঙান-তোঙানবা স্কিমশিংগী ত্রাইবেল বেনিফিশরীশিংগা ৱারী শারবা তুংদা য়াম্না হরাওখি। ‘নুংঙাইবা পুন্সি মহিং’ অসি মমাংগী চহি খরসিদা য়াম্না হেন্না ফগৎলে।
ভিদিও অসি য়েংশী...”

Prime Minister's Office
PM shares a video of interaction with tribal beneficiaries of various government schemes
21 APR 2022 11:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has a shared a video of interaction with tribal beneficiaries of various government schemes.
The Prime Minister tweeted;
"I was overjoyed after interacting with tribal beneficiaries of various governmental schemes. In the last few years, their ‘Ease of Living’ has been enhanced.
Watch this video…"