ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାବୀର ଜୟନ୍ତୀ ଅବରସରେ ଲୋକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 APR 2022 9:37AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମହାବୀର ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ବିଶେଷକରି ଶାନ୍ତି, ଦୟା ଏବଂ ଭାଇଚାରା ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଉଥିବା ଭଗବାନ୍ ମହାବୀରଙ୍କ ଉତ୍ତମ ଶିକ୍ଷାକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ମହାବୀର ଜୟନ୍ତୀର ଶୁଭ ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।
ଭଗବାନ୍ ମହାବୀରଙ୍କ ଅନନ୍ତ ଶିକ୍ଷା ଏବଂ ଜୀବେ ଦୟା ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଆଯିବା ଏକ ନ୍ୟାୟପୂର୍ଣ୍ଣ ଏବଂ କରୁଣାମୟ ସମାଜ ଗଠନ କରିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିଥାଏ ।
ଭଗବାନ୍ ମହାବୀରଙ୍କ ଆଶୀର୍ବାଦ ଆମ ସମାଜରେ ଶାନ୍ତି ଏବଂ ଭାଇଚାରାର ଆବେଗକୁ ଆଗକୁ ନେଉ ।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Mahavir Jayanti
14 APR 2022 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to all on Mahavir Jayanti. Shri Modi has recalled the noble teachings of Bhagwan Mahavir, especially the emphasis on peace, compassion and brotherhood.
The Prime Minister tweeted;
"Greetings on the auspicious occasion of Mahavir Jayanti.
The eternal teachings of Bhagwan Mahavir and the emphasis on Jeev Daya can help build a just and compassionate society.
May the blessings of Bhagwan Mahavir further the spirit of peace and brotherhood in our society."