প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দেতা সোনিফিকেসনগী খুত্থাংদা য়ু.পি.আই. অমসুং দিজিতেল পেমেন্তশিংগী মওং-মতৌ উৎখিবগীদমক আই.আই.পি.বু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
13 APR 2022 2:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দেতা সোনিফিকেসন শীজিন্নদুনা ত্রাঞ্জেক্ত তৌখিবা শেলগী মখোলগী খুত্থাংদা দিজিতেল পেমেন্তশিং অমসুং য়ু.পি.আই.গী পোইন্ত অদু ইন্দিয়া ইন পিক্সেল্স (আই.আই.পি.)না উৎখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ইন্দিয়া ইন পিক্সেল্সনা তৌখিবা ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না য়ু.পি.আই. অমসুং দিজিতেল পেমেন্তশিংগী মতাংদা য়াম্না তোইনা ঙাংই অদুবু দেতা সোনিফিকেসন শীজিন্নদুনা ত্রাঞ্জেক্ত তৌখিবা শেলগী মখোলগী খুত্থাংদা পোইন্ত নীংথিনা উৎলিবা অসি ঐহাক্না থাগৎলি।
য়াম্না পুক্নিং চীংশিন্নীংঙাই ওই, শীংথানীংঙাই ওই অমসুং তশেংনা কান্নবা ওই!”

Prime Minister's Office
PM appreciates IIP for conveying the story of UPI and digital payments through data sonification
13 APR 2022 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the India in Pixels (IIP) for conveying the point of digital payments and UPI through the sound of money transacted through data sonification.
In response to a tweet by India in Pixels, the Prime Minister said;
"I’ve spoken about UPI and Digital Payments quite often but I really liked how you’ve used the sound of money transacted through data sonification to effectively convey the point.
Very interesting, impressive and obviously informative!"