ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମାଧବପୁର ମେଳାକୁ ଭାରତର ସାଂସ୍କୃତିକ ବିବିଧତା ଏବଂ ସ୍ପନ୍ଦନର ଏକ ନିଆରା ଉତ୍ସବ ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 APR 2022 1:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମନ କି ବାତର ଏକ ଅଂଶ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଠାରେ ସେ ମାଧବପୁର ମେଳାକୁ ଭାରତର ସାଂସ୍କୃତିକ ବିବିଧତା ଏବଂ ସ୍ପନ୍ଦନର ଅନନ୍ୟ ଉତ୍ସବ ଭାବରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ମାଧବପୁର ମେଳା ଆରମ୍ଭ ହେବା ମାତ୍ରେ ଭାରତର ସାଂସ୍କୃତିକ ବିବିଧତା ଏବଂ ସ୍ପନ୍ଦନର ଏହି ଅନନ୍ୟ ଉତ୍ସବ ବିଷୟରେ ମୁଁ ଗତ ମାସର ମନ କି ବାତ୍ ସମୟରେ ଯାହା କହିଥିଲି ତାହା ଉଲ୍ଲେଖ କରୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ଗୁଜୁରାଟ ପର୍ଯ୍ୟଟନର ଏକ ଟୁଇଟ୍ ସେୟାର କରି ମେଳାର ବିଷୟବସ୍ତୁ ଏବଂ ଆନନ୍ଦଦାୟକ ଆବେଗ ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM calls Madhavpur Mela a unique celebration of India’s cultural diversity and vibrancy
10 APR 2022 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a clip from Mann Ki Baat awhere he elaborated on Madhavpur Mela as unique celebration of India’s cultural diversity and vibrancy.
The Prime Minister tweeted:
“As the Madhavpur Mela commences, sharing what I said during last month’s #MannKiBaat about this unique celebration of India’s cultural diversity and vibrancy.”
The Prime Minister also shared a tweet of Gujarat tourism emphasizing the theme and joyful spirit of the mela.