প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মাধবপুর মেলাবু ভারতকী কলচরেল দাইবর্সিতী অমসুং বাইব্রেন্সীগী অমত্তা ঙাইরবা থৌরম্নি হায়খ্রে
10 APR 2022 1:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মন কী বাত্তা মহাক্না মাধবপুর মেলাবু ভারতকী কলচরেল দাইবর্সিতী অমসুং বাইব্রেন্সীগী অমত্তা ঙাইরবা থৌরম্নি হায়খিবগী ক্লিপ অমা শিয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি:
“মাধবপুর মেলা হোদোকখিবগা লোয়ননা, ভারতকী কলচরেল দাইবর্সিতী অমসুং বাইব্রেন্সীগী অমত্তা ঙাইরবা থৌরমগী মরমদা হৌখিবা থাগী #MannKiBaatকী মনুংদা ঐহাক্না হায়খিবা শিয়র তৌজরি”।
প্রধান মন্ত্রীনা মেলা অসিগী থীম অমসুং নুঙাইবা ইথিলদা মরুওইবা পীবা গুজরাত তুরিজমগী ত্বীৎ অমসু শিয়র তৌখি।

Prime Minister's Office
PM calls Madhavpur Mela a unique celebration of India’s cultural diversity and vibrancy
10 APR 2022 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a clip from Mann Ki Baat awhere he elaborated on Madhavpur Mela as unique celebration of India’s cultural diversity and vibrancy.
The Prime Minister tweeted:
“As the Madhavpur Mela commences, sharing what I said during last month’s #MannKiBaat about this unique celebration of India’s cultural diversity and vibrancy.”
The Prime Minister also shared a tweet of Gujarat tourism emphasizing the theme and joyful spirit of the mela.