প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মুদ্র য়োজনানা মশিং থীঙমদ্রবা ভারত মচা কয়াদা মখোয়গী ওন্তোপ্রিনরগী মতিক অমসুং হৈ-শিংবা উত্থোকপা অমসুং থবক পীবা মীওই ওইবগী খুদোংচাবা কয়া পীরিঃ প্রধান মন্ত্রী
08 APR 2022 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মুদ্র য়োজনা হেক হৌদোকখিবদগী মসিনা চহি ৭কী মনুংদা মশিং থীঙমদ্রবা ভারত মচা কয়াদা মখোয়গী ওন্তোপ্রিনরগী মতিক অমসুং হৈ-শিংবা উত্থোকপা অমসুং থবক পীবা মীওই ওইবগী খুদোংচাবা কয়া পীরি হায়খ্রে। মুদ্র য়োজনা অসি অহোংবা পুরকপা থৌওং অমা ওইবগা লোয়ননা মীওই অমগী মশাবু ইকায় খুম্নবা অমসুং য়াইফ য়ুম্বালসু পুরক্লি।
মাইগোবইন্দিয়াগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“#FundingTheUnfundedকী ৱাখল্লোন্না লমজীংদুনা মুদ্র য়োজনানা মশিং থীঙমদ্রবা ভারত মচা কয়াদা মখোয়গী ওন্তোপ্রিনরগী মতিক অমসুং হৈ-শিংবা উত্থোকপা অমসুং থবক পীবা মীওই ওইবগী খুদোংচাবা কয়া পীরি। ঐখোয়না #7YearsOfPMMY শকখঙলিবা অসিদা মসিনা অহোংবা অমা পুরক্তুনা মীওই কয়াগী মশাগী ইকায় খুম্নবা হেনগৎহনবগা লোয়ননা য়াইফ য়ুম্বালসু ওইহল্লি”।

Prime Minister's Office
Mudra Yojana has given an opportunity to countless Indians to showcase their entrepreneurial skills and become job creators: PM
08 APR 2022 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that since the launch of Pradhan Mantri Mudra Yojana, it has provided opportunities to countless Indians to showcase their entrepreneurial skills and become job creators in seven years. He said that, in these seven years, Mudra Yojana has been a game changer and enhanced dignity as well as prosperity.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister tweeted;
"Guided by the principle of #FundingTheUnfunded, Mudra Yojana has given an opportunity to countless Indians to showcase their entrepreneurial skills and become job creators. As we mark #7YearsOfPMMY here is how it’s been a game changer and enhanced dignity as well as prosperity."