প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মার্চ ২৯দা মধ্য প্রদেশতা পি.এম.এ.ৱাই.-জিগী বিনিফিসরী লাখ ৫ হেনবগী ‘গৃহ প্রবেশ’দা শরুক য়াগদৌরি
মসি পি.এম.না লৈবাক অসিগী লৈতা লায়রবা ইমুং খুদিংগীদমক পক্কাগী য়ুম অমা শানবা মঙলানগী মাইকৈদা পাইখৎপা খোঙথাং অমনি
28 MAR 2022 2:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ ২৯গী নুমিৎ য়ুংবা পুং ১২:৩০ তাবা মতমদা মধ্য প্রদেশতা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা প্রধান মন্ত্রী আৱাজ য়োজনা – গ্রামিনগী বেনিফিসরী লাখ ৫.২১ রোমগী ‘গৃহ প্রবেশ’তা শরুক য়াগদৌরি। প্রধান মন্ত্রৌনা থৌরম অদুদা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অসিগী লৈতা লায়রবা ইমুং খুদিংদা তঙাই ফদবা খুদোংচাবা পুম্নমক ফংহনবগা লোয়ননা পক্কাগী য়ুম অমা শানবা লেপ্পা লৈতনা হোৎন্দুনা লাকখি। মসি মাইকৈ অসিদা পাইখৎপা খোঙথাং অমা ওইরি।
থৌরম অসিদা মধ্য প্রদেশকী অনৌবা য়ুমশিংদা মোংবুং, থাওমৈ, লৈ অমসুং রঙ্গোলি য়াওবা নাৎকী ওইবা থৌরমশিং পাঙথোকপা উবসু ফংগনি।
মধ্য প্রদেশতা পি.এম-এ.ৱাই.-জি ইমপ্লিমেন্ত তৌবদা নুপী চেকশুবী য়াওনা চেকশুবা মীওই লিশিং কয়া ত্রেন তৌবা, ফ্লাই এশ ব্রিকশিং শীজিন্নবা, সেন্তরিং মেতরিএলগীদমক লোনশিং পীদুনা নুপীগী সেল্ফ-হেল্প গ্রুপশিং (এস.ঐচ.জি.শিং) শক্তি পীবা অমসুং প্রোজেক্তশিং হেন্না নীংথিনা পাঙথোক্নবা অমসুং য়েংশিন্নবা তেক্নোলোজী শীজিন্নবা য়াওনা তোপ-তোপ্পা অমসুং অনৌবা পাম্বৈ কয়ামরুম শীজিন্নবা উবা ফংলি।

Prime Minister's Office
PM to participate in ‘Grih Pravesham’ of more than 5 Lakh beneficiaries of PMAY-G in Madhya Pradesh on 29th March
This is another step towards PM’s endeavour to provide a pucca house to every needy family of the country
28 MAR 2022 2:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in ‘Grih Pravesham’ of about 5.21 Lakh beneficiaries of Pradhan Mantri Awaas Yojana - Gramin in Madhya Pradesh on 29th March at 12:30 PM via video conferencing. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
It has been a constant endeavour of the Prime Minister to provide a pucca house with all basic amenities to every needy family of the country. This marks yet another step in this direction.
The function will also witness traditional celebrations with conch, lamp, flowers and rangoli being organised in new houses across Madhya Pradesh.
The implementation of the PMAY-G in Madhya Pradesh is witnessing many unique and innovative steps like training thousands of masons including women masons, using fly ash bricks, empowering women self-help groups (SHGs) by providing them with loans for centring material and using technology for better execution and monitoring of projects.