প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শত্তলর পি. ভি. সিন্ধুনা স্বীশ ওপন ২০২২ মায় পাক্লকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
27 MAR 2022 7:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শত্তলর পি. ভি. সিন্ধুনা স্বীশ ওপন ২০২২ মায় পাক্লকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
স্বীশ ওপন ২০২২দা @Pvsindhu1না মায় পাক্লকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা ভারতকী নহারোলশিংদা পুক্নিং থৌগৎলি। মহাক্কী তুংগী হোৎনবা কয়াদা হেন্না য়াইফবা ওইরসনু।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shuttler, P V Sindhu for winning the Swiss Open 2022
27 MAR 2022 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shuttler, P V Sindhu for winning the Swiss Open 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @Pvsindhu1 on winning the Swiss Open 2022. Her accomplishments inspire the youth of India. Best wishes to her for her future endeavours."