Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shuttler, P V Sindhu for winning the Swiss Open 2022
27 MAR 2022 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shuttler, P V Sindhu for winning the Swiss Open 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @Pvsindhu1 on winning the Swiss Open 2022. Her accomplishments inspire the youth of India. Best wishes to her for her future endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছুইচ অপেন ২০২২ ত বিজয় সাব্যস্ত কৰাৰ বাবে শ্বাটলাৰ পি ভি সিন্ধুক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 MAR 2022 7:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় শ্বাটলাৰ পি ভি সিন্ধুক ছুইচ অপেন ২০২২ত বিজয় সাব্যস্ত কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ছুইচ অপেন ২০২২ত বিজয়ী হোৱা বাবে পি ভি সিন্ধুক অভিনন্দন। তেওঁৰ সফলতাই ভাৰতৰ যুৱ প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"