প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে ‘মন কী বাত’ত আলোকপাত কৰা নাৰী শক্তিৰ প্ৰসংগ শ্বেয়াৰ কৰে
08 MAR 2022 1:48PM by PIB Guwahati
ধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে ‘মন কী বাত’ত পূৰ্বে আলোকপাত কৰা নাৰী শক্তিৰ প্ৰসংগ পুনৰ শ্বেয়াৰ কৰে। মন কী বাতৰ সেই অনুষ্ঠানসমূহত তেওঁৰ মহিলা সৱলীকৰণ আৰু প্ৰেৰণাদায়ী মহিলাসকলৰ জীৱন যাত্ৰাৰ প্ৰসংগ উত্থাপন কৰিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
“মন কী বাতৰ বিভিন্ন সংস্কৰণত আমি মহিলা সৱলীকৰণ সমাজলৈ সংস্কাৰ কঢ়িয়াই অনা প্ৰেৰণাদায়ী মহিলাসকলৰ জীৱন যাত্ৰাৰ বিষয়ে আলোকপাত কৰিছিলো। মন কী বাতত কিদৰে আমি নাৰী শক্তিৰ জয়গান গাইছিলো, সেয়া প্ৰদৰ্শন কৰি এই ভিডিঅ’টো আগবঢ়োৱা হ’ল।”

Prime Minister's Office
PM shares highlights celebrating the Nari Shakti from Mann ki Baat
08 MAR 2022 1:48PM by PIB Delhi
On International Women’s Day today, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from ‘Mann ki Baat’ programme that showcases different aspects of women empowerment and highlighted the life journeys of inspiring women who have brought grassroot level changes.
The Prime Minister tweeted:
“During the various #MannKiBaat episodes, we have showcased different aspects of women empowerment and highlighted the life journeys of inspiring women who have brought grassroot level changes.
Here is a video that highlights how ‘Mann Ki Baat’ has celebrated our Nari Shakti”