Prime Minister's Office
PM shares highlights celebrating the Nari Shakti from Mann ki Baat
08 MAR 2022 1:48PM by PIB Delhi
On International Women’s Day today, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from ‘Mann ki Baat’ programme that showcases different aspects of women empowerment and highlighted the life journeys of inspiring women who have brought grassroot level changes.
The Prime Minister tweeted:
“During the various #MannKiBaat episodes, we have showcased different aspects of women empowerment and highlighted the life journeys of inspiring women who have brought grassroot level changes.
Here is a video that highlights how ‘Mann Ki Baat’ has celebrated our Nari Shakti”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মন কী বাত্তগী নারী শক্তি থাগৎখিবগী হাইলাইৎশিং শিয়র তৌখ্রে
08 MAR 2022 1:48PM by PIB Imphal
মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎকা ইরোইননা ঙসি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপীদা শক্তি পীবগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং উৎখিবা অমসুং গ্রাসরুৎ লেবেলদা অহোংবশিং পুরকখিবা ফীদম্নফম ওইরিবী নুপীশিংগী পুন্সি খোঙচৎশিং উৎখিবা ‘মন কী বাত’ প্রোগ্রামদগী হাইলাইৎশিং শিয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“#MannKiBaat কী তোঙান-তোঙানবা তাঙ্কক্তা ঐখোয়না নুপীদা শক্তি পীবগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং উৎখিবা অমসুং গ্রাসরুৎ লেবেলদা অহোংবশিং পুরকখিবা ফীদম্নফম ওইরিবী নুপীশিংগী পুন্সি খোঙচৎশিং উৎখি।
“‘মন কী বাত’না ঐখোয়গী নারী শক্তি অসিবু করম্না থাগৎখি হায়বগী ভিদিও মসিদা লৈজরে।”